Täsmätukea työn ja yksityiselämän hankaliin hetkiin

ToimintaKonsepti_Valmennukset_koulutukset_coachaus_ja_arviointi

Tutustu palveluihimme ja valitse, mistä sinä itse, kollegasi tai koko työyhteisösi hyötyisi eniten: valmiista valmennuksista, coachauksesta, tunnelukkotyöskentelystä vai räätälöidystä kehittämisohjelmasta. Tai ehkäpä verkkokurssi sopisi tilanteeseen parhaiten. Ei hätää, jos et osaa valita – me autamme löytämään sopivan ratkaisun. Joko verkko- tai lähitoteutuksena tai niiden yhdistelmänä.

ToimintaKonsepti_Tutustu_tarkemmin_valmennuksiimme_koulutuksiimme_coachaukseen_ja_arviointiin

VALMENNUKSET

Kolmen tunnin valmiit valmennuksemme sopivat esihenkilöille, asiantuntijoille, tiimeille sekä koko henkilöstölle. Ne ovat tehokas ja vaikuttava keino kehittää osallistujien taitoja toimia taitavammin ennalta tunnistetuissa haaste- ja ongelmatilanteissa ja näin edistää heidän jaksamistaan sekä työnsä tuottavuutta. Valmiin perusrungon ansiosta valmennukset voidaan toteuttaa ja räätälöidä nopeasti kunkin työyhteisön tarpeisiin.

Teemoina:

 • Säilytä toimintakyky paineen alla
 • Sujuva ja tuloksellinen yhteistyö
 • Haastavat vuorovaikutustilanteet

Esihenkilöille ja tiiminvetäjille lisäksi:

 • Onnistu muutoksissa
 • Tunnejohtaminen esimiestyössä 1 ja 2
 • Innosta ja ohjaa tavoitteiden mukaiseen toimintaan
 • Puutu arvostavan jämäkästi

  Sovellamme vahvaa käyttäytymistieteiden ja aivotutkimuksen osaamistamme myös muihin työnteon haasteisiin. Tuemme asiantuntijoita ja tiimejä esimerkiksi priorisoinnissa ja oman työn hallinnassa. Autamme itse kutakin näkemään, mistä haasteet käytännön tilanteissa johtuvat sekä toimimaan taitavammin rakentamalla yksilöllisen toimintatavan. Ongelmanratkaisuun pohjautuva toimintatapa antaa keinoja ratkoa monenlaisia haasteita niin yksin kuin yhdessä tiimin kanssa.  

  Kukin valmennus sisältää ennakkomateriaalit ja tehtävät. Itse valmennuksessa osallistujat harjoittelevat tilanteessa tarvittavia käytännön taitoja. Näin opittu on sovellettavissa suoraan omaan työhön. Osallistujamäärä max 15-20 henkilöä, jotta taitoja ehditään harjoitella luottamuksellisessa ilmapiirissä. Lähi- tai verkkototeutus tai niiden yhdistelmä.

  2 500 e/valmennus (alv 0%). Pyydä ehdotus/kysy lisää täältä!

  Tutustu myös kumppaniemme kanssa tehtäviin valmennuksiin täältä.

  ”Vaikka kyseessä oli yksittäinen valmennus, sain hyvät eväät parempaan esihenkilötyöhön omissa haasteellisilta tuntuneissa tilanteissa.  – Esihenkilö 

  KEHITTÄMISOHJELMAT

  Kehittämisohjelmat ovat kestoltaan pidempikestoisia prosesseja. Ne sopivat esihenkilöille, johdolle tai tiimille tilanteisiin, joissa tunnistetaan kehittymistarve, vaan ei tiedetä, mistä kannattaisi lähteä liikkeelle. Kehittämisohjelmia hyödynnetään tyypillisesti, kun on tarve uudistaa esim. johtamistapaa, kehittää muutoskyvykkyyttä ja lisätä tiimien tuottavuutta.

  Kehittämisohjelmat sisältävät yleensä nykytilan arvioinnin, tulosten purun ja kehittämistoimenpiteistä sopimisen, tarvittavien taitojen harjoittelun ja nivomisen osaksi arkea sekä vaikutusten todentamisen.

  Teemat:

  • Resilienssin ja muutoskyvykkyyden kehittäminen
  • Tiimin yhteistyön sujuvuuden ja tuottavuuden kehittäminen
  • Leadershipin kehittäminen

  Tutustu kehittämisohjelmissa käytettäviin arviointeihin (resilienssi-, tiimisynergia-, sosiaalisten ja tunnetaitojen 360-arviointi).

  Kerro tarkemmin tarpeistasi, niin otamme yhteyttä. Katsotaan yhdessä teille sopiva ratkaisu.  Ota yhteyttä! 

  ”Kokonaisuus auttoi yksikköämme puhaltamaan yhteen hiileen haasteellisessa muutoksessa. Tiimisynergiaprofiili ja yhdessä kirkastettu innostava tavoitetila herättivät yksikkömme jäsenet miettimään, mitä itse kukin voi tehdä tavoitteen eteen. Saimme työkaluja ja vinkkejä arjen yhteistyöhön sekä opimme toisistamme. Arki tuntuu sujuvan helpommin, keskustellemme enemmän ja rakentavammin. Ideoita ja mielipiteitä nostetaan esille rohkeammin ja totuttuja tapoja haastetaan. Muutamien nuorimpien esimiesten coachaus toimi hyvänä tukena heille.” – Yksikön vetäjä

  COACHAUS

  Henkilökohtainen valmennus on vaikuttavin tapa tukea henkilön kykyä ratkoa omia tilanteita, lisätä hallinnan tunnetta ja kehittyä. Valittavana on joko coachaus tai vielä intensiivisempi ja kokemuksellisempi Tunnelukkotyöskentely.

  Asiantuntija, esihenkilö tai projektinvetäjä, valitse coachaus, kun on tarvetta pohtia työ- ja yksityiselämän tilanteita rauhassa coachin kanssa sekä työstää niihin uusia tapoja toimia.

  Tapaamiset tarpeen mukaan 1, 3 tai 6 kertaa 90 min Zoomissa tai kasvokkain. Ja toki sovittujen toimenpiteiden tekeminen tapaamisten välissä.

  300 e      1 x 90 m (alv 0 %)
  900 e      3 x 90 min (alv 0 %)
  1 800 e   6 x 90 min (alv 0 %)

  Haluatko tietää enemmän? Kysy lisää!

  Hain eväitä kasvaa asiantuntijasta oman yksikköni esimieheksi. Coachaus sai minut näkemään vahvuuteni ja johtamistyylini, haastoi pohtimaan ja tarjosi minulle sopivia lähestymistapoja. Ja kas, kesän korvalla huomasin kasvaneeni uudessa tehtävässäni ja katsovani asioita eri näkökulmasta.  – Maria  

  TUNNELUKKOTYÖSKENTELY

  Kun on tarve päästä syvemmälle toimintaa rajoittaviin ja ohjaaviin malleihin, kannattaa valita tunnelukkotyöskentely. Se on intensiivinen ja kokemuksellinen tapa vähentää automaattista tapaa toimia vahvoja tunteita herättävissä tilanteissa sekä vapautua toimimaan tarkoituksenmukaisemmalla ja tuloksellisemmalla tavalla niin työ- kuin yksityiselämässä.

  8-10 x 90 min tapaaminen Zoomissa tai kasvokkain. Taitojen harjoittelu tapaamisten

  1 800 e (alv 0 %)

  Haluatko tietää enemmän? Kysy lisää!

  ”Tunnistan nopeasti tilanteet, joissa ennen joudun lukkoon ja reagoin selkäytimellä. Nyt pystyn kohtuullisen nopeasti rauhoittamaan itseni ja palauttamaan toimintakykyni. Esihenkilönikin on huomannut muutoksen.” –Asiantuntija

  NISKALENKKI-VERKKOKURSSIT

  Kun haet tehokasta ja omiin aikatauluihisi sopivaa tapaa parantaa taitojasi toimia hankalilta tuntuvissa tilanteissa, valitse Niskalenkki-verkkokurssi. Et ole yksin haasteidesi kanssa, vaan pääset osaksi ryhmää, joka kamppailee kanssasi saman asian kanssa, jakaa kanssasi samankaltaisen tavoitteen ja jossa jokainen rakentaa yksilöllistä tapaansa hoitaa käsillä olevia tilanteita.

  Osa verkkokursseista soveltuu kenelle tahansa taitojensa kehittämisestä kiinnostuneelle ja osa on kohdennettu tiettyyn työrooliin kuten esihenkilöille.

  Niskalenkki-verkkokurssit kestävät viisi viikkoa. Harjoiteltavat keinot ovat yksinkertaisia ja helposti itse kunkin omiin tilanteisiin sovellettavissa. Treenaamalla keinoja koko valmennuksen ajan niistä alkaa muodostua uusi rutiini ratkoa tilanteita. Opiskelu onnistuu mistä tahansa, kunhan käytössäsi on tietokone tai älypuhelin ja nettiyhteys.

  Töiden lisäksi taidoista on ollut suuri apu yksityiselämän kuormituksissa!

  Kysy työyhteisökohtaisesta toteutuksesta täältä!

  ”Sain valmennuksesta sen, mitä lähdin hakemaan eli uusia ajatuksia, oivalluksia ja konkreettisia tapoja käsitellä itselleni hankalia ja epämukavia tilanteita. Tunnistin itselleni tärkeitä tilanteita, joissa haluan onnistua jatkossa paremmin. Oivalsin oman vastuuni ja opin käytännön keinoja toimia taitavammin. Valmennus osui itselläni kiireiseen työtilanteeseen, mutta jo pienellä panostuksella on ollut näkyviä vaikutuksia valmiuteeni toimia haastavissa tilanteissa. Jatkan taitojen harjoittelua ja nivomista arkeeni työssä ja yksityiselämässä. Suosittelen lämpimästi!” – Elli, Niskalenkki omasta mielestä valmennuksen osallistuja

  ”Suosittelen Niskalenkkiä kaikille tiimeille toimialasta riippumatta. Se sopii erityisesti tiimeille, jotka tekevät paineista työtä: jatkuva paine edellyttää hyviä ensiaputaitoja, ettei pudota kuoppaan. Koko tiimillä ei ole varaa pudota sinne samaan aikaan.” – Katja Tujula, jäsenpalvelupäällikkö

  ”Tämä on ehdottomasti koulutus, johon jokaisen suomalaisen kannattaisi osallistua! Kukaan meistä ei voi välttää paineisia ja stressaavia tilanteita. On hyvä, että on yksinkertaisia työkaluja, joiden avulla niistä selviää pienemmällä kuormituksella.” – Anu Kruth, yksikön päällikkö, asiakkuudet

  TUNNEKOULU

  Maksuton itseopiskelumateriaali auttaa sinua ymmärtämään tunteiden vaikutusta omaan ja muiden toimintaan sekä tarjoaa työkaluja johtaa omaa mieltä.

  Tutustu Tunnekouluun, löydät sieltä mm.

  Miksi tunnetaitoja voi ja kannattaa opetella
  Tee itsearvio tunnetaidoistasi
  Näin hyödyt tunnetaidoista
  10 faktaa tunteista
  Tunnekoulun 3 askelta – vinkkejä arkeen

  Kustannus: 0 e

  Tunnekoulu auttaa tunnistamaan ja hyväksymään omia tunteita. Sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös työyhteisöissä: tunnekoulun avulla voi tuoda tunteet yhteiseen keskusteluun. Näin saadaan tärkeälle aiheelle lisää ymmärrystä ja työkulttuuria muokattua hyväksymään tunteet osaksi arkea. –Työhyvinvoinnin asiantuntija

  ToimintaKonsepti_Kysy_lisätietoja

  KYSY LISÄÄ

  Kun haluat tietää enemmän, kysyä valmennuksesta tai pyytää tarjouksen, jätä meille yhteystietosi. Otamme yhteyttä ja kerromme lisää. Tai soita meille: 050 5320 543/Virpi ja 050 3240 667/Sari, niin pohditaan ratkaisua yhdessä!

  Haluan lisätietoja/tarjouksen

  13 + 14 =

  © 2022 ToimintaKonsepti Helsinki Oy
  Valokuvat: © Metsän tytär
  Piirrokset: © Elina Ala-Nikkola