Valmennuksia kumppaniemme kanssa

 

Toteutamme myös valmennuksia kumppaniemme kanssa. Teemoina mm. jaksaminen, paineensieto, aikaansaaminen sekä sujuva yhteistyö ja vuorovaikutus. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan. Tervetuloa!

Miten-esihenkilon-tunnetaidot-auttavat-saamaan-aikaan-tuloksia-ja-jaksamaan

Esihenkilöiden tunnetaidot

Tervetuloa mukaan koulutukseen, jossa paneudumme esihenkilön jaksamiseen ja tunnetaitojen kehittämiseen, jotta voit onnistua vaativassa tehtävässäsi entistä paremmin, saada asioita aikaan, lisätä yhteistyön sujuvuutta ja hyödyntää niin omaa kuin tiimisi potentiaalia.

Hyvinvoiva ja tuloksellinen työyhteisö tarvitsee hyvinvoivat esihenkilöt. Huolehdi jaksamisestasi ja kehitä tunnetaitoja – tervetuloa mukaan! 

Sihteerifoorumi-SIFO-2021-paineiset-tilanteet-haltuun-omaa-mieltä-johtamalla

Moniosaajien SIFO jälleen toukokuussa 2021

Hienoa, että Sihteerifoorumilla käsitellään ajankohtaista ja meitä kaikkia koskettavia teemoja kuten, miten saat paineiset tilanteet haltuun omaa mieltä johtamalla!

Onnistu yhteistyössä -webinaarikokonaisuus

Onnistu yhteistyössä -webinaarikokonaisuus syksyllä 2020

Onnistu yhteistyössä -webinaarikokonaisuus antaa taitoja ja valmiuksia suoriutua kuormittavista tilanteista sekä tehdä sujuvaa ja tuottavaa yhteistyötä hyödyntämällä aivotutkimuksen oppeja omassa toiminnassasi.

Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan webinaariin kerralla. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu Onnistu yhteistyössä -webinaarikokonaisuuteen. Tervetuloa mukaan!