Valmennuksia kumppaniemme kanssa

 

Toteutamme myös valmennuksia kumppaniemme kanssa. Teemoina mm. jaksaminen, paineensieto, aikaansaaminen sekä sujuva yhteistyö ja vuorovaikutus. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan. Tervetuloa!

Sujuva ja tuloksellinen yhteistyö hankkeissa ja projekteissa

Sujuva ja tuloksellinen yhteistyö hankkeissa ja projekteissa

Hanke- ja projektivetäjät ovat kuin esihenkilöitä, joiden on varmistettava hankkeen toteutuminen budjetissa ja aikataulussa. Hankkeen osallistujat edustavat usein monia eri työyhteisöjä, joihin hankevetäjällä ei ole hallinnollista valtaa. Asiaosaamisen lisäksi hankevetäjällä on oltava hyvät ihmistaidot ja hänen on osattava vaikuttaa: saatava eri osapuolet tekemään sujuvaa yhteistyötä yhteisen päämäärän eteen sekä antamaan paras panoksensa tilanteissa, joissa hanke on usein vain yksi monista osallistujan työlistalla olevista tehtävistä. Kun tässä onnistutaan, myös hankalalta tuntuvat asiat saadaan ratkottua eri osapuolia tyydyttävällä tavalla ilman että ne jäävät hiertämään.

Miten varmistaa sujuva ja tuloksellinen yhteistyö hankkeissa ja projekteissa? Koulutus antaa konkreettisia eväitä ymmärtää ihmisten erilaisuutta ja ohjata hankkeessa mukana olevia ihmisiä tuloksellisesti niin, että onnistuneen lopputuloksen lisäksi myös hankkeen toteutusprosessi tuntuu mielekkäämmältä ja vähemmän kuormittavalta sekä vetäjästä itsestään että osallistujista.

Tervetuloa mukaan!

FCG Esihenkilön tunnetaidot

Esihenkilöiden tunnetaidot

Tervetuloa mukaan koulutukseen, jossa paneudumme esihenkilön jaksamiseen ja tunnetaitojen kehittämiseen, jotta voit onnistua vaativassa tehtävässäsi entistä paremmin, saada asioita aikaan, lisätä yhteistyön sujuvuutta ja hyödyntää niin omaa kuin tiimisi potentiaalia.

Hyvinvoiva ja tuloksellinen työyhteisö tarvitsee hyvinvoivat esihenkilöt. Huolehdi jaksamisestasi ja kehitä tunnetaitoja – tervetuloa mukaan! 

FCG AVAINTES koulutukset

AVAINTES-koulutukset esihenkilöille

Hienoa, että AVANTES-koulutuksissa kiinnitetään huomiota oman jaksamisen parantamiseen sekä kehitetään valmiuksia edistää yhteistyötä psykologisella turvallisuudella.

Tervetuloa mukaan! 

MENNEET
Sihteerifoorumi-SIFO-2021-paineiset-tilanteet-haltuun-omaa-mieltä-johtamalla

Moniosaajien SIFO jälleen toukokuussa 2021

Hienoa, että Sihteerifoorumilla käsitellään ajankohtaista ja meitä kaikkia koskettavia teemoja kuten, miten saat paineiset tilanteet haltuun omaa mieltä johtamalla!

Onnistu yhteistyössä -webinaarikokonaisuus

Onnistu yhteistyössä -webinaarikokonaisuus syksyllä 2020

Onnistu yhteistyössä -webinaarikokonaisuus antaa taitoja ja valmiuksia suoriutua kuormittavista tilanteista sekä tehdä sujuvaa ja tuottavaa yhteistyötä hyödyntämällä aivotutkimuksen oppeja omassa toiminnassasi.

Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan webinaariin kerralla. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu Onnistu yhteistyössä -webinaarikokonaisuuteen. Tervetuloa mukaan!