Ajankohtaista

 

Tältä sivulta löydät ihmistaitojen kehittämiseen liittyviä uutisia, postauksiamme, tutkimustietoa ja vinkkejä hyödynnettäväksi itse tai jaettavaksi työyhteisössäsi.

 

Myötäilijä, välttelijä, hyökkääjä, manipuloija vai arvostavasti jämäkkä

Myötäilijä, välttelijä, hyökkääjä, manipuloija vai arvostavasti jämäkkä

Esimies tai hankkeen vetäjä – oletko kiinnittänyt huomioita tapaasi toimia epämukaviksi ja haasteelliseksi kokemissasi tilanteissa? Arvostavasti sopivan jämäkkä saa arvostusta ja enemmän aikaan. Hyvä asia on, että jämäkkyyttä voi oppia. Oppimaan pääset tunnistamalla...

lue lisää
Onnistu yhteistyössä -webinaarikokonaisuus syksyllä 2020

Onnistu yhteistyössä -webinaarikokonaisuus syksyllä 2020

Onnistu yhteistyössä -webinaarikokonaisuus: opit välttämään turhat ristiriidat ymmärtämällä, miten aivomme luontaisesti toimivat, löydät keinoja ajatella, hyödyntää tunteita, reagoida joustavasti ja onnistua yhteistyössä erilasten ihmisten kanssa, opit näkemään tilanteita muiden silmin sekä viestimään asioista niin, että pääsette paremmin yhteisymmärrykseen. ohjaavat meitä sosiaalisissa tilanteissa, miten löydät keinoja ajatella, hyödyntää tunteita, reagoida ja toimia joustavasti sekä miten opit katsomaan vuorovaikutustilanteita muiden silmin sekä viestimään asioista niin, että pääsette paremmin yhteisymmärrykseen. Samalla parannat jaksamistasi.

lue lisää